Ultimele pregătiri pentru Gastropan, un eveniment dedicat brutarilor și cofetarilor din România

gastropanafis

În perioada 11-14 aprilie, la centrul Exporom din orasul Pantelimon, va avea loc GastroPan, cel mai mare eveniment autohton ce reuneşte furnizori, producători, operatori şi consumatori din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice. La standurile expozanţilor vor fi prezentate cele mai noi produse, ingrediente, echipamente şi tehnologii, iar în paralel se vor desfăşura cele mai apreciate concursuri, demonstraţii practice.

Evenimentul va prezenta pe o suprafaţă de 10.000 mp, ofertele celor mai importanţi furnizori de soluţii dedicate afacerilor din domeniu. Programul va mai include numeroase concursuri, conferinţe şi workshop-uri tematice, demonstraţii practice şi concepte revoluţionare, oferind soluţii pentru rentabilizarea activităţilor din brutării, patiserii, cofetării, cafenele sau restaurante.
Cele mai importante asociaţii de specialitate – ROMPAN şi ANAMOB, dar şi institute de cercetare în domeniul alimentar (IBA) şi specialişti din domeniul morărit şi panificaţie (ASMP) vor susţine la GastroPan diverse workshop-uri şi conferinţe pe teme importante pentru afacerile din domeniu.

You might also like More from author

Comments are closed.