Turnedo cu ciuperci

Trufele sunt cele mai pretioase ciuperci pe care ni le-a daruit natura.

Timp de preparare: Rapid

Numar de portii: 4

Complexitate: usor

 

Ingrediente

4 felii de mușŸchi de vită
100 ml supムde legume
200 g ciuperci
40 ml coniac
25 g smântânăƒ
500 g cartofi
30 g unt
1 lingurムulei
4 felii de pâine
trufe
sare
piper

Mod de preparare

1.Se incing intr-o tigaie untul si uleiul si se prajesc feliile de muschi, cate 4-5 minute pe fiecare parte.

2.Se adauga ciupercile si se soteaza cateva minute impreuna cu carnea. Se toarna coniacul si se lasa sa dea in 2-3 clocote.

3.Se amesteca smantana cu supa calduta, se toarna peste feliile de muschi si se potriveste de sare si piper. Se scoate carnea si se lasa ciupercile in sos inca cinci minute, sa se intrepatrunda aromele.

4.Separat, se prajesc feliile de paine si se decupeaza cate un cerc cu ajutorul unui pahar. Se asaza fiecare cerc pe o farfurie intinsa, se pune deasupra cate o felie de muschi, apoi cate o ciuperca champignon.

5.Asaza de jur imprejurul turnedoului ciupercute, cartofiori fierti si stropeste cu sos. O feliuta, doua de trufe vor da mai multa savoare preparatului. Se serveste imediat.

 

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com/turnedo-cu-ciuperci-090001903.html

You might also like More from author

Comments are closed.