Secretarul de stat, George Turtoi, s-a întâlnit cu omologul său din Armenia

turtoiof

Azi,  3 aprilie 2014, secretarul de stat George Octavian Turtoi a participat la reuniunea bilaterală româno-armeană în cadrul căreia s-a întâlnit cu omologul său Armen Harutyunyan, vice-ministrul agriculturii din Armenia.

În cadrul discuţiilor, purtate în marja Conferinţei Regionale FAO de la Bucureşti, partea armeană şi-a exprimat interesul pentru întărirea colaborării dintre cele două ţări prin dezvoltarea de schimburi de experienţă în domeniul pomiculturii, serviciilor de consultanţă agricolă, silvicultură şi expertiză în managementul fondurilor europene.

La rândul său, George Octavian Turtoi a ţinut să afirme deschiderea şi interesul pe care România îl are în dezvoltarea relaţiilor cu Republica Armenia în sectorul agricol şi de dezvoltare rurală. Ţara noastră poate furniza expertiza necesară atât în agricultură, cât şi în managementul instrumentelor financiare europene şi naţionale.

Cele două părţi au convenit ca în viitor o echipă tehnică din Armenia să vină la Bucureşti pentru a stabili în mod concret domeniile de colaborare.

 

You might also like More from author

Comments are closed.