Sarmale de post / O reţetă sănătoasă

Ingrediente: o cană cu orez, o cutie cu ciuperci, două cepe, un morcov, varză murată, o cutie de roşii în bulion, 5 linguri de ulei, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare: orezul se spală, ceapa se toacă, morcovul se rade, ciupercile se taie feliuţe şi se călesc toate în ulei. Se adaugă sare, piper, cimbru, o cană cu apă şi se lasă pe foc până scade zeama.

Se rulează sărmăluţele punând o lingură din compoziţia de orez pe o frunză de varză. Sarmalele se aşază în oală, pe un pat de varză tocată, se pun roşiile în bulion tăiate şi se presară cimbru. Apoi se umple oala cu apă şi se lasă la cuptor 40-45 de minute.
Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/sarmale-post-reteta-sanatoasa-424265.html

You might also like More from author

Comments are closed.