Programul O săptămână la munte, din 2 noiembrie

skimuntein 2 noiembrie demarează programul „O săptămână la munte”, eveniment organizat de reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc în parteneriat cu administratorii de hoteluri şi pensiuni. Evenimentul va avea loc până în 19 decembrie.
Tarifele maximale pentru program, stabilite în acord cu hotelierii din zona montană, sunt aceleaşi de la ediţia din primăvară. Astfel, tariful pentru 5 nopţi de cazare, fără mic dejun, este de 161 de lei de persoană, la hotel, vilă sau cabană de două stele, 259 lei la trei stele şi 368 de lei pentru patru stele.

Predealul la preţuri low-cost

În Poiana Ţapului, turiştii sunt aşteptaţi la Cabana Trei Brazi, într-un decor natural superb. Cabana Trei Brazi este amplasată la poalele masivului Postăvaru, la peste 1.000 de metri altitudine. Turiştii care vin aici se vor bucura din plin de aerul curat şi persajele spectaculoase ale muntelui. Pe lângă locaţia superbă, aflată chiar la intrarea în Predeal, turiştii se pot delecta la cabană cu preparate tradiţionale româneşti.
În apropiere, turiştii pot lua lecţii de echitaţie, se pot plimba cu bicicleta şi pot participa la şedinţe de vânătoare. Prin programul „O săptămână la munte“ un sejur de cinci zile costă 259 de lei pe persoană. Astfel, un cuplu va plăti prin acest program doar 100 de lei pe noapte pentru o cameră faţă de minimum 150 de lei cât este în mod obişnuit.
În Predeal, turiştii care optează pentru acest program se pot caza la Hotel Belvedere. Locaţia oferă o priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare. Hotelul dispune de un centru SPA luxos, perfect pentru relaxare după o drumeţie montană. Hotelul are trei stele, iar turiştii vor plăti prin acest program 259 de lei de persoană pentru cinci zile. În mod normal la acest hotel camera costă 210 lei pe noapte. Tot în Predeal, mai sunt înscrise în program Vila Select şi Hotel Hera, ambele de trei stele. Hotelul Hera pune la dispoziţia turiştilor şi o piscină interioară.

Cazare la 5 stele în Poiana Braşov

În Poiana Braşov, o singură unitate de cazare a fost înscrisă în acest circuit, astfel că turiştii care vor să beneficieze de o săptămână la munte cu preţ redus trebuie să facă din timp rezervare. Pensiunea Heraldic Club are cinci stele şi oferă cazare în condiţii de lux, internet, sală de jocuri, saună şi jacuzii. Pensiunea este situată în centrul staţiunii, iar turiştii pot face echitaţie, ciclism montan şi pot învăţa să tragă cu arcul. Dacă va fi zăpadă, pot merge şi la schi. Turiştii vor plăti pentru un sejur de cinci zile 368 de lei. În mod normal, la această pensiune, camera dublă costă 207 lei pe noapte. (Sursa: bizbrasov.ro)

You might also like More from author

Comments are closed.