Producătorul de vinuri S.E.R.V.E România anunță o creștere a vânzărilor de 3,5 % pentru anul 2015

vinuri_pastiCompania S.E.R.V.E. (Societatea Euro-Romană de Vinuri de Excepție), prima și, deci, cea mai veche firmă privată de vinuri înființată în România, cu o tradiție de peste 21 de ani în producția de vinuri, a anunțat, pentru anul 2015, o creștere a vânzărilor de 3,5 % și de 11 %  în CA, potrivit amosnews.ro.

După ce anul 2014 a reprezentat un an de stabilizare a ofertei de piață în sectorul viti-vinicol, în 2015 cererea de vinuri produse de către S.E.R.V.E a crescut, atât datorită politicii firmei de a se concentra pe preferințele pieței căreia i se adresează, cât și datorită raportului bun calitate-preț, un atribut important în filosofia S.E.R.V.E.

Declarație CEO/ Owner:,,Spre deosebire de alte activități economice sau agricole, în viticultură creșterile spectaculoase de vânzări caracterizează primii 5 până la 8 ani de activitate, după care, producțiile fiind limitate, creșterile se stabilizează. Cu toate acestea, mă bucură evoluția pieței românești de vinuri și, mai ales, fidelitatea consumatorilor față de vinurile noastre. Acest lucru ne poate face să estimăm în continuare creșteri stabile, de câteva puncte procentuale, și pentru anii viitori,” declară Mihaela TYREL DE POIX, proprietar S.E.R.V.E.

 

You might also like More from author

Comments are closed.