Producătorii clujeni au pătruns în hypermarketuri

inaugurare stand Transilvania acasaPatru producători locali de mezeluri și lactate au intrat pe una dintre cele mai dinamice piețe, cea a hypermarketurilor. Prin intermediul unui proiect al AgroTransilvania Cluster, unul dintre cele mai cunoscute hypermarketuri din Cluj și-a diversificat oferta cu un stand destinat exclusiv produselor alimentare locale din județ. 

 „Intrarea pe această piață a centrelor comerciale a fost un proiect discutat încă de la înființarea clusterului. Mulți nu credeau că este posibil așa ceva. Am demonstrat că, uniți în această structură, putem crea astfel de proiecte și oportunități”, a declarat președintele clusterului, Ioan Oleleu.

“Cei 380.000 de locuitori, la care se adugă zecile de mii de studenți și zecile de mii de vizitatori din străinătate caută produse locale. Asigurarea aprovizionării cu aceste produse a fost până acum o provocare, pentru că ele sunt produse în cantități mai mici, decât brandurile promovate de multinaționale, care pot fi găsite în toate magazinele”, a declarat Felix Arion, managerul general al AgroTransilvania Cluster.

“Suntem bucuroși că am reușit deschiderea acestui stand în incinta hypermarketului și asteptăm și alți producători locali clujeni să vină aici cu produsele lor”, a declarat la inaugurare Elisabeta Blondel, directorul magazinului din  Cluj.

Acesta este cel de-al doilea stand cu vânzare deschis de AgroTransilvania Cluster, după cel care funcționează deja din decembrie 2013, în incinta Iulius Mall.

You might also like More from author

Comments are closed.