Plante si alimente care tin cancerul departe

Alimentatia se pare ca joaca un rol important in patologia canceroasa, in special cu privire la cancerele digestive: de stomac, de colon, etc. Ca o regula generala alimente consumate trebuie sa fie cat mai naturale, nemodificate genetic. Natura ne ofera cele mai bune remedii impotriva majoritatii bolilor, iar abaterile prin folosirea substantelor acceleratoare a cresterii sau modificarile genetice duc la pierderea unor proprietati nutritive, potrivit Healthy.ro

Legumele proaspete si verdeata

Cele mai bune legume care protejeaza impotriva cancerului sunt cele rosii, galbene, verzi si mov: varza; salata verde; broccoli; rosiile; morcovii;
usturoiul; ceapa; ardeiul gras si ardeiul capia; vanata; telina. Dintre verdeturi au efect puternic anticancerigen: mararul; patrunjelul; cimbrul; leusteanul; busuiocul; oregano;

Germenii de plante

Germenii sunt plini de energizante, substante active si antioxidanti pentru ca au inmagazinate toate substantele de care o planta are nevoie pentru a creste si a se matura.

In medicina alternativa exista chiar o ramura terapuetica bazata tocmai pe germeni: Gemoterapia.

You might also like More from author

Comments are closed.