Pâinea albă chiar este nocivă sau e doar o invenție a nutriționiștilor? Vezi ce spun studiile!

Un alt mit este destrămat! Pâinea albă nu este chiar atât de nocivă pe cât o descriu unii nutriţionişti, fiind o sursă importantă de vitamine şi minerale.
În ultimele două decenii, medicii au avertizat cu privire la pericolele consumului de pâine albă, care ar provoca oboseală, dureri de stomac, balonări, dureri de cap şi ar schimba în rău silueta. Conducătoarea echipei de cercetare, dr. Aine O’Connor, de la British Nutrition Foundation, susţine că, în realitate, grâul nu este un alergen puternic şi doar puţini oameni au sensibilităţi de acest gen, caracterul nociv al pâni fiind o ‘invenţie’ a nutriţioniştilor.


Principalul în consumul pâinii albe este asocierea corectă cu alte alimente, susţine o echipă de experţi de la British Nutrition Foundation, potrivit Daily Mail.

You might also like More from author

Comments are closed.