Oul ’’Din Ogradă’’ ajunge în restaurantele de top din țară

avipuntaOuăle produse în fermele Avipunta, care au fost premiate pentru calitate, la Bruxelles, vor fi folosite la gătit și de bucătarii din marile restaurante din țară

Ștefan Balaban, administratorul companiei, a declarat despre noile contracte semnate cu reprezentanții restaurantelor că:”Bucuria noastră profesională vine din faptul că din ce în ce mai mulți consumatori casnici ne preferă, acestora alăturându-se  restaurantele, hotelurile și cofetăriile prestigioase din România.Tehnologia de creștere la sol practicată în Ferma Aviputna Golești prin care găinile sunt crescute și hrănite natural, la fel ca în ograda oricărui țăran, reprezintă criteriul principal al acestei preferințe.Faptul că oferim produse de o prospețime absolută, controlate permanent sanitar-veterinar și cu cele mai exigente certificări internaționale din domeniu, reprezintă al doilea motiv pentru care portofoliul nostru de clienți se lărgește continuu”.’

Ferma Aviputna Golești furnizează ouă  teraselor, restaurantelor și cofetăriilor din toată țara printre care: Restaurant-Hotel Sheraton, Rin Hospitality, Caro, City Grill, Tratoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru cu Bere, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc, Red Angus, cofetăriile-restaurant Chocolat-Createur de Gout, Dorobanți etc.

You might also like More from author

Comments are closed.