Ministrul Agriculturii va solicita, luni, la Bruxelles, soluții de sprijin pentru fermieri și producători din industria laptelu

constantin_14iulieMinistrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, împreună cu secretarul de stat, George Turtoi, participă la reuniunea  Consiliului Uniunii Europene (Agricultură şi Pescuit), care se va desfășura la Bruxelles luni 7 septembrie a.c, după cum se arată într-un comunicat de presă remis de MADR. 

Președinția luxemburgheză dorește să concentreze dezbaterile asupra unor chestiuni sensibile referitoare la situația dificilă existentă în anumite sectoare agricole la nivel european.

În acest context, ministrul Daniel Constanin va prezenta situația din sectorul agricol din România solicitând în acest sens soluții urgente atât pentru fermierii afectați de secetă cât și pentru producătorii cărora criza din sectorul laptelui le-a diminuat considerabil veniturile. De asemenea, vor fi purtate discuții la nivel de comisar și la nivel tehnic pentru identificarea de modalități concrete de punere în practică a acestora.

 

You might also like More from author

Comments are closed.