Meat & Milk: ”Piață, Prețuri, Importuri, Oțet”

Stiruca 1 (1)”Prețuri, Piață, Importuri, Oțet”, acesta este titlul final al dezbaterii din finalul Workshop-ului Carne, din ziua de 12 mai, unul dintre momentele de maxim interes al Expo-Conferinței Inernaționale Meat & Milk 2016.

Titlul s-a impus aproape de la sine, ca urmare a gravei situații în care se află sectorul românesc al cărnii. De și consumul a crescut, piața este dezechilibrată total, din cauza importurilor de carne-materie primă, a importurilor în creștere de produse din carne (lucru total îngrijorător, în condițiile în care, până în acest an, zona de procesare a industriei acoperea în proporție covârșitoare necesarul de consum), precum și a calității foarte proaste, sau chiar a contrafacerilor unora din produsele existente pe rafturile economiei negre sau gri.

Speaker-ii acestei dezbateri vor fi domnii: Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brașov, Ioan Ladoși-Președinte APCPR, Sorin Minea-Președinte Romalimenta și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR.

You might also like More from author

Comments are closed.