Mancaruri cu arome exotice. Piept de pui cu lapte de cocos

Gustati din aromele exotice ale Americii de Sud, preparand reteta de pui cu lapte de cocos.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie:

1 kg de piept de pui, taiat cuburi

 

25 g unt

2 cepe, tocate 

6 catei de usturoi, tocati 

2 lingurite de pudra de curry

1 cutie de lapte de cocos

1 lingurita de cimbru proaspat

5 cepe verzi, tocate

o legatura de patrujel verde, tocat fin

 

Modul de preparare:

Cuburile de carne de pui se pun la prajit in unt.

Se lasa pana cand cuburile sunt rumenite pe toate partile.

Apoi se adauga ceapa si usturoiul in tigaie.

Se presara si pudra de curry.

Se amesteca totul timp de 5 minute.

Se adauga apoi laptele de cocos.

Se presara cimbrul.

Se pune si ceapa verde tocata.

Se presara si patrunjelul verde.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca totul bine.

Se lasa la fiert timp de 20 de minute.

Apoi puiul gata facut se serveste pe pat de orez ori cu paste.

You might also like More from author

Comments are closed.