Lipsa igienei în spaţiile comerciale, sancţionată de inspectorii veterinari din Sălaj

paine17iulie

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj au realizat în cursul acestei luni o serie de controale la mai multe unităţi din judeţ.

Potrivit declarațiilor lui Vasile Chindriş, purtător de cuvânt al DSVSA Sălaj, inspectorii au verificat unităţile de fabricare a produselor de morărit, a pâinii, a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritare şi alocoolice, a altor produse alimentare dar şi unităţile de depozitare pentru produsele alimentare, semniţe, legume şi fructe.

În urma controalelor inspectorii au constat nereguli, neîntreţinerea igienică a spaţiilor de prelucrare şi depozitare, pentru care au aplicat patru amenzi în valoare totală de 4.200 de lei. Potrivit lui Chindriş, amenzile au fost aplicate nu doar administratorilor societăţilor comerciale la care s-au constat abateri ci şi angajaţilor, care nu şi-au realizat obiectivele cuprinse în fişa postului cu privire la întreţinerea din punct de vedere igienico-sanitar al spaţiilor. Astfel, din cele patru amenzi aplicate, trei, în valoare totală de 2.200 vor trebui achitate de lucrătorii angajaţi. (Sursa: magazinsalajean.ro)

You might also like More from author

Comments are closed.