Industria cărnii beneficiază de o nouă inovație în ambalare

carneCompania americană Sealed Air Corporation a creat ambalaje coextrudate multistrat, concepute pentru a îmbunătăți siguranța alimentară pentru carnea proaspătă și pentru carnea procesată și ambalată. 

Sacii Cryovac OptiDure au avantajul de a rezista la manevrare mecanică chiar dacă au o grosime redusă. Pliurile și închiderea prin suprapunere asigură ambalajul că este sigilat eficient. Acest lucru reduce riscul de scurgere, care diminueaza ulterior riscul de contaminare. Ambalajul este destinat producătorilor de produse, cum ar fi carnea uscată procesată, slănină afumată și carne roșie proaspătă cu os.

„Aceste pungi rezistente sunt cheia pentru siguranța alimentară și ajută la reducerea deșeurilor alimentare, chiar de-a lungul lanțurilor de distribuție”, au declarat reprezentanții Sealed Air. (Integral pe  fabricadecarne.ro)

You might also like More from author

Comments are closed.