Fost director ANSVA, numit șef al Asociaţiei Române a Cărnii

carneDana Tănase, fost director al Direcţiei de Siguranţa Alimentelor de Origine Animală din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), autoritatea care controlează produsele producătorii de carne, a preluat funcţia de director executiv al Asociaţiei Române a Cărnii (ARC).

Această numire survine în urma retragerii lui Vladimir Mănăstireanu, care a deţinut funcţia de director executiv al ARC din 3 decembrie 2014, după ce a renunţat la şefia ANSVSA, ocupată din iunie 2013 până în noiembrie 2014. Asociaţia Română a Cărnii (ARC) este o organizaţie profesională ce reprezintă interesele industriei de prelucrare a cărnii şi realizează peste 60% din producţia naţională de mezeluri cu cele 50 de societăţi membre. (Sursa: Capital)

 

You might also like More from author

Comments are closed.