Meat & Milk 2016, Workshop Ferma: Cine scoate de sub blestem, fermierul român?

MM2Si in acest an, Expo-Conferinta Internationala Meat & Milk, eveniment care isi va derula ce-a de-a V-a editie in zilele de 12-13 mai 2016, la Hotel Alpin din Poiana Brasov, a pregatit un sumar deosebit de util si incitant pentru fermierii care vor participa.
Pornind de la uriasele dificultati pe care le au de depasit fermierii producatori de carne si lapte, workshop-ul FERMA se va desfasura in ziua de 12 mai, in intervalul orar 11-14, sub titlul „Cine scoate de sub blestem fermierul roman?”
Posibile cai de ierire din impas pot fi produse din domeniile finantarii si garantarii activitatii din ferme, solutii de nutritie, produse de sanatate animala, inovatii tehnologice sau inovatii de tratare a deseurilor, toate acestea fiind detaliate in fata participantilor de reprezentati ai companiilor care vor sustine prezentari.
Titlurile orientative ale prezentarilor sunt:
-„Instrumente de finantare si garantare a investitiilor din fermele de carne si lapte”
-„Eficienta nutritiei si impactul scaderii costurilor de productie”
-Sanatatea efectivelor de animale, conditie a profitului constant”
-„Inovatii tehnologice destinate fermelor de carne si lapte”
-„Tehnologii de tratare a deseurilor din ferma”
Cu siguranta, dezbaterea cu titlul „Cat mai poate lupta fermierul roman cu importurile de carne si lapte-materie prima?”, care va avea loc in finalul workshopului, va fi cat se poate de aprinsa. Cei invitati sa analizeze situatia momentului, dar care sa si sugereze cai de depasire a problemelor, sunt Claudiu Franc-Presedinte FCBR, Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, precum si un reprezentat al MADR.
Detalii despre organizarea evenimentului, precum si inscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon: 021.223.25.21. (În imagine, un instantaneu din timpul workshop-ului Ferma, Meat & Milk 2015)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole