EXCLUSIV: Radu Timiş (ARC): Crescătorii de porci nu au reuşit să se adapteze şi să ne dea nouă, procesatorilor, carne tranşată,

arcÎn cadrul evenimentul Meat&Milk, desfăşurat la Poiana Braşov, s-a pus problema unei mai strânse colaborări între procesatorii de carne din România şi feremierii care se află în acest moment în impas.

La masa rotundă organizată în cadrul evenimentului, preşedintele Asociaţiei Cărnii din România, Radu Timiş, a recunoscut că se importămultă carne pentru procesare, dar a atras atenţia crescătorilor de porci că, pentru a fi luaţi în calcul în vederea unei colaborări,trebuie să facă anumiţi paşi, necesari, unul dintre aceştia fiind: tranşarea.

„Crescătorii de porci nu au reuşit să se adapteze şi să ne dea nouă, procesatorilor, carne tranşată, aşa că am fost nevoiţi să importăm din Europa, dar trebuie să facem ceva pentru a-i ajuta. Nu pot apărea legi care de cooperare între noi, doar înţelegeri ale părţilor pentru colaborare.”, a declarat preşedintele ARC.

You might also like More from author

Comments are closed.