Eveniment in premiera cu totul exceptional la Chicago: Balul Traditiilor Culinare Romanesti organizat de bucatarul sef Ovidiu Pop

Maratonul culinar si muzical de 10 ore este ceva nou pentru comunitatea romaneasca si sigur ca aceasta atmosfera de sarbatoare romaneasca care se anunta foarte placuta si elegant ii va face pe romanii din zona Chicago sa participle la un eveniment unic pe 27 octombrie 2012 la Biserica Ortodoxa Romana Sf. Maria de pe 4225 N. Central Avenue din Chicago. 
Este vorba de Balul Traditiilor Culinare Romanesti organizat de bucatarul sef Ovidiu Pop, un marathon culinar organizat de cel mai bun bucatar roman din zona Chicago, anunta Romanian Tribune, partenerul media al evenimentului

.
Pentru a putea participa la acest eveniment romanii sunt rugati sa isi rezerve biletele inainte de eveniment la telefon: (847) 675-7715, iar celor ce vin sa-si ridice biletele de la cofetaria OVY Transylvanian Bakery li se va oferi o surpriza dulce.
“Am incercat oarecum si cred ca am reusit sa arat deja multora ca nu sunt un simplu bucatar amator pasionat ci unul care pe de-asupra pasiunii are si o pregatire profesionala in domeniu. Am organizat in luna mai a acestui an, la biserica Sfanta Maria, o seara romaneasca pentru romani si prieteni care a fost o reusita. Oamenilor le-au placut atmosfera, mancarea, muzica, asa ca la final au spus ca-si mai doresc astfel de seri. Asa am ajuns ca in luna Octombrie sa organizez pentru prima data la Chicago Balul Traditiilor Culinare Romanesti, in cadrul caruia vreau sa fac mancare traditionala romaneasca primoridial la ceaun, gratar si la protap. Stiu ca va fi ceva nou si nadajduiesc ca initiativa si efortul sa fie appreciate” spune Ovidiu Pop in invitatia lansata celor interesati.
Ovidiu Pop este nascut in Zalau, jud. Salaj si emigrat in SUA in 2000 stabilit in orasul Chicago. Are o diploma de Associate Degree in Business Management la Universitatatea americana Northeastern University. Urmandu-si visul si pasiunea Ovy a urmat cursurile de arta culinara la Chicago obtinand diploma de Bachelor Degree in Culinary Arts la Kendall Colege.
Din 2012 are propria sa cofetarie, Transylvanian Bakery, localizata in Skokie.
Mai multe amanunte si detalii despre eveniment pe Romanian Tribune.

You might also like More from author

Comments are closed.