DOI BĂRBAȚI AU FURAT UN CAL, DUPĂ CE AU ÎNCERCAT SĂ ÎL CUMPERE

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud i-au identificat pe doi bărbați din județul Cluj,  bănuiți de furtul unui cal ce se afla la păscut în grădina unui cetățean din comuna Rimetea. Animalul a fost recuperat și restituit proprietarului.

În după amiaza zilei de 22februarie .2017, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către un cetățean din comuna Rimetea, cu privire la faptul că i-a dispărut calul ce-l lăsase la păscut în grădina locuinței.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în dimineața aceleiași zile, la locuința bărbatului s-au prezentat doi bărbați, de 30 și 38 de ani, ambii din comuna Moldovenești, județul Cluj, care au negociat cu proprietarul animalului, vânzarea acestuia, însă nu s-au înțeles la preț.

Ulterior, cei doi bărbați s-au întors la locuința păgubitului și au furat calul ce era la păscut, în grădina casei, transportându-l la domiciliul unuia din ei.

Polițiștii au recuperat animalul și l-au restituit proprietarului, iar față de cei doi bărbați au întocmit dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

You might also like More from author

Comments are closed.