De ce produsele de PATISERIE sunt adevărate BOMBE ALIMENTARE. CARE sunt mai NOCIVE

Merdenele, pateuri, croissante, toate au un miros îmbietor şi un gust căruia puţini îi pot rezista, însă tot atât de puţini sunt şi cei care ştiu cât de dăunătoare sunt aceste produse. Făină, zahăr, lapte pudră, sare, drojdie, unt sau margarină, ciocolată plus aditivi, emulgatori şi potenţiatori de aromă sunt ingrediente cu conţinut caloric mare, pline de grăsimi şi glucide şi toate se găsesc în compoziţia unui singur croissant.

La ştrudele cu mere sau brânză, compoziţia pare a fi mai sănătoasă, dar în realitate provine din produse de bază de o calitate îndoielnică.

„Nu recomand niminui să consume margarină coaptă”, este unul dintre comentariile medicului nutriționist Maria Coravu când vine vorba de aceste produse, favorite printre români. De ce sunt nocive produsele de patiserie, ce conțin, în ce cantități sunt totuși sigure aflați de pe doctorulzilei.ro

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/de-ce-produsele-de-patiserie-sunt-adevarate-bombe-nutritionale-care-sunt-mai-nocive-1018624.html

You might also like More from author

Comments are closed.