Dan Boboc (ASE): Carnea roşie singură nu cauzează cancer. Stresul e mai periculos

bulbucDecanul Facultăţii de Industrie Alimentară din cadrul ASE, Dan Boboc, a declarat că şi carnea roşie, ca şi carnea procesată au fost consumate mereu de oameni şi că, deşi se spune că substanţele din carnea roşie ar cauza anumite forme de cancer, acest lucru ar putea fi măcar parţial eronat.

„Ştim că stresul este principalul factor care cauzează dezvoltarea haotică a celulelor, aşa că e puţin probabil ca doar carnea să provoace carne. Oamenii mănâncă o shaorma la calculator şi au impresia că s-au hrănit, dar ei cauzează un stres organismului. Ar trebui, oricum, să ocolim produsele excesiv procesate”, a declarat decanul Facultăţii de Industria Alimentară.

El a declarat că şi carnea, ca orice aliment, trebuie consumată cu măsură, fără excese pentru a nu avea probleme.

You might also like More from author

Comments are closed.