Cojocaru (APRIL): Multe produse tradiţionale româneşti sunt conservate prin afumare. Sunt acestea cancerigene?

cojocaru_ansvsaScandalul izbucnit după apariţia datelor unui studiu care a relevat faptul că şi carnea roşie şi cea procesată sunt cancerigene a fost contestat de preşedintele asociaţiei care reprezintă patronatul din industria laptelui, Dorin Cojocaru.

„În Români ar trebui să se dea o lege a datului cu părerea vizavi de problemele importante. S-a spus că e carnea roşie cancerigenă, dar nu s-a spus câtă trebuie să fie consumată pentru apariţia bolii, dar stresul şi noxele din trafic sunt şi mai cancerigene. Multe dintre produsele tradiţionale româneşti, multe lactate şi brânzeturi, sunt conservate prin procesare şi aşa e normal. Sunt acestea cancerigene? Nu. Haideţi să nu distrugem o industrie care abia încearcă să iasă la lumină „, a spus Cojocaru, la AGRO TV.

You might also like More from author

Comments are closed.