Claudiu Frânc (FCBR): Avem şase fabrici de lapte praf în România

lapteProcesatorii au sugerat fermierilor să se dezvolte pentru a putea rezista pe piaţă. O idee a fost să înfiinţeze fabrici de lapte praf în România, pentru a transforma laptele din perioada de supraproducţie în praf, pe care să îl folosească atunci când laptele produc mai puţin.

Preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, Claudiu Frânc, a anunţat că în România există deja asemenea fabrici, pasul înainte a fost făcut , deci, iar unele funcţionează foarte bine.

„Orice s-ar spune avem şase fabrici din România care fac lapte praf. Una este în Covasna, şi face un lapte foarte bun, nu că aş vrea să îi fac reclamă. La Suceava mai avem una…Ele transformă laptele în perioadele de supraproducţie în praf, pentru a-l folosi iarna. Este lapte natural, din care s-a scos apa”, a spus preşedintele FCBR.

You might also like More from author

Comments are closed.