Ce tractoare fac senzație la târgurile agricole din 2015

tractor_caseCele mai noi modele de tractoare au făcut furori la Târgul Internațional de Mașini Agricole SIMA 2015. Fie că a fost vorba de tractoare pentru ferme mari sau de ”mașinuțe” pentru lucrări agricole de mai mică amploare, toți vizitotorii s-au oprit să facă poze cu aparițiile recente pe piața utilajelor agricole, chiar dacă marile ”descoperiri” vor fi dezvăluite în acest an abia în noiembrie, la Expoziția Agritechnica din Germania.

1. Tractorul Case IH Puma

Noua generație de Case IH Puma nu a trecut neobservată la Târgul Internațional de Mașini Agricole de la Paris. Foarte versatile, aceste mașini vin cu motorizări extraordinare, au 6 variante între 150 și 240 de cai putere.

2. Tractorul Lindner Geotrac 84 Pro

Denumit și ”Rolls Royce” al tractoarelor mici, acest utilaj este preferat mai ales de către cei care au ferme de animale.
Cu un preț de 60.000 de euro pentru o motorizare de 95 de cai putere, Lindner Geotrac 84 Pro este popular în Austria, Germania și Elveția, acolo unde fabricantul livrează anual 1.500 de astfel de tractorașe. Puțin, ar spune branduri mai mari care John Deere care vinde în această clasă 4.000 de tractoare pe an doar în Marea Britaniei. În ciuda prețului piperat. Lindner-urile rămân mândria fermierului austriac care plătește oricât să le aibă în flotă.

3. Tractorul Belarus 2122.6

O supriză la SIMA 2015, Belarus a continuat să țină pasul și în acest an cu nume grele precum John Deere sau New Holland, cu care se bate la nivel mondial și ca și capacitate de producție.
Mai puțin întâlnite în fermele din vestul Europei, tractoarele Belarus se vând bine în America de Sud, Africa, Asia și, bineînțeles, în estul Europei. Sunt preferate mai ales de către fermierii care caută utilaje cât mai simple, durabile, astfel că modelul cu care s-a prezentat la SIMA 2015 – tractorul Belarus 2122.6 a fost o lovitură. Cu dotări de ultimă generație, 200 de cai putere și emisie poluantă scăzută, un astfel de tractor are un preț de 70.000 de euro. (Integral pe agrointel.ro)

 

You might also like More from author

Comments are closed.