Ce contin, de fapt, mezelurile romanesti?

Pentru a mentine preturile mici la mezeluri, producatorii folosesc ca ingrediente de baza pentru aceste produse resturi de animale, sorici, grasimi si tendoane.”Exista un lucru care este foarte riscant si care se intampla in Romania de un an. Se umbla la retetele preparatelor de carne, si nu numai. Scad calitatea retetei pentru a pastra pretul constant”, a declarat Sorin Minea, presedintele Romalimenta si producator de mezeluri.

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, a avertizat ca aceste produse, cum sunt parizerul, crenvustii sau salamurile din categoria inferioara, contin, in proportie de 80%, grasimi, sorici si resturile de la animale, precum tendoane, urechi sau stomac, si foarte putina carne, conform realitatea.net.

Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au verificat recent in laborator cateva tone de mezeluri, iar rezultatul a fost catastrofal: Carnea nu mai contine carne.

You might also like More from author

Comments are closed.