Brașov: Start pentru weekendul GastroPan 2014

gastropandds Vineri îşi deschide porţile cea mai mare expoziţie autohtonă de produse de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică. Timp de trei zile, în intervalul 4-6 aprilie, 120 dintre cei mai mari furnizori de echipamente, ingrediente şi tehnologii, sosiţi din 23 de ţări, vor prezenta ultimele inovaţii din domeniu.

La a șasea ediţie a expoziţiei GastroPan sunt aşteptaţi peste 20.000 de specialişti – brutari, cofetari, bucătari, antreprenori şi furnizori de echipamente români şi străini, la Braşov Business Park. Cunoscut drept cel mai mare eveniment autohton ce reuneşte furnizori, producători, operatori şi consumatori din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice, GastroPan prezintă o gamă variată gamă de soluţii pentru afacerile de profil, dar şi numeroase concursuri şi demonstraţii practice.

Sculptura în fructe şi legume, coacerile demonstrative de pâine şi produse de patiserie, tehnica decorării torturilor, a modelării florilor şi figurinelor din zahăr, confecţionarea pieselor artistice din zahăr sau ciocolată sunt câteva dintre demonstraţiile pe care le puteţi experimenta. Cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari, atât din ţară cât şi din străinătate, susţin demonstraţii practice permanente în cadrul expoziţiei. La expoziție vor fi decernate trofee pentru Pâinea anului și Înghețata anului.

Daniela Bolog

You might also like More from author

Comments are closed.