APIA: Fermierii care nu vor depune cererile pentru sprijinul pe suprafață la timp vor plăti penalități

ogorrapițăAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), printr-un comunicat de presă,  le-a reamintit fermierilor care intenţionează să solicite sprijinul financiar pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă, pentru anul în curs, că termenul limită pentru depunerea cererii de plată fără penalităţi este 15 mai 2014, inclusiv.    

Începând cu data de 16 mai se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere, iar după data de 10  iunie 2014 cererea de plată nu mai este admisă la calcul.

În perioada 3 martie – 12 mai 2014, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de plată pe suprafaţă, un număr de 875.192 cereri de plată, pentru o suprafaţă de aproximativ 6 milioane hectare.

APIA a invitat toți fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cerere la centrul judeţean sau local la care sunt arondaţi, iar actualii fermieri beneficiari să depună cerere conform invitaţiei primite/programării afişate la centrele APIA.

You might also like More from author

Comments are closed.