ALERTĂ! CE LE-A TRANSMIS PETRE DAEA FERMIERILOR DUPĂ CE S-A ÎNTORS DE LA BRUXELLES

Miercuri seara, in cadrul emisiunii Agricultura la Raport, difuzata de postul de televiziune Agro TV, Petre Daea a avut un mesaj cat se poate de responsabil legat de plata subventiilor.

Agricultorii asteapta plata subventiilor si semnaleaza faptul ca cifrele comunicate de catre autoritati sunt cu mult umflate fata de situatia reala. Cu toate acestea, Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, se arata in continuare optimist.

”Au fost suspendate plățile pentru 25 de milioane de euro pe măsura de bunăstare la porc datorită interpretărilor vizavi de regulile jocului, dar, în urma discuțiilor pe care le-am avut în aceste zile cu comisarul european pentru agricultură, Phil Hogan, și justificărilor pe care le-am adus, am primit confirmarea că sumele vor fi deblocate. Urmează să primim oficial de la Comisie o scrisoare în acest sens, dar până atunci noi pregătim ordinul în baza discuțiilor avute la Bruxelles, iar, începând de săptămâna viitoare, categoric ordinul va fi funcțional și fermierii își vor putea primi banii”, a precizat ministrul

Click aici pentru continuarea articolului!

You might also like More from author

Comments are closed.