A VII-a ediție a Târgului pentru Fermieri, AGRALIM, va avea loc la Iași în perioada 26-29 septembrie

agralimiasi

În perioada 26-29 septembrie 2013 la Centrul Expozițional Providența din Iași va fi organizată sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale cea de-a VII-a ediție a Târgului pentru Fermieri AGRALIM. Evenimentul este completat de o serie de conferințe de specialitate reunite sub emblema Forumului Agricol și de Seara de Excelență în Agricultură, singurul eveniment de premiere a performanțelor în agricultură în regiune de Nord-Est.

Evenimentele dedicate cu precădere fermierilor, specialiștilor și antreprenorilor în sectorul agricol și administrației publice locale din regiunea de Nord-Est sunt organizate de ABplus Events, în parteneriat cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Consiliul Județean Iași, Direcția pentru Agricultură a Județului Iași, cu susținerea Direcțiilor Agricole din județele Moldovei și a Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit 1 Nord-Est Iași.

Târgul AGRALIM din toamna acestui an este dezvoltat pe două mari paliere: târgurile specializate AGROFARMA și AGROZOO, acestea fiind locul unde fermierii și specialiștii în domeniu pot identifica cele mai bune produse și soluții pentru activitatea lor. Târgul organizat în perioada 26-29 septembrie, la Centrul Expozițional Providența Iași, Șos. Nicolina, nr. 115 bis reunește companii din întrega țară, dar și din străinătate (Danemarca, Bulgaria, Ungaria).

You might also like More from author

Comments are closed.