16 zile până la Conferința Meat & Milk 2013

meatmilkdd

Conferinţa Internaţională Meat&Milk 2013 va avea loc în perioada 26-27 iunie 2013 la Poiana Braşov,  fiind evenimentul de referinţă al anului pentru sectoarele de carne şi lactate, organizat în parteneriat cu MADR, APRIL, APCPR şi ROMALIMENTA.

Cu 16 zile înainte de debutul evenimentului şi-au anunţat participarea nu mai puţin de 156 de companii.

Titlurile workshop-urilor dedicate sectorului de CARNE sunt:

26 iunie

9:30-11:00: Zonele cheie ale finanţării investiţiilor în sectoarele de CARNE şi LAPTE în 2013 (Şedinţa comună)
Speakeri: Daniel Botanoiu – Secretar de stat în MADR, Viorica Dancila – Comisia pentru Agricultură a Parlamentului European, Aurel Până – Director General Adj, APIA, Veronica Toncea – Director General, FGCR, Codruța Gheorghe – Director Vânzări Companii, Banca Comercială Carpatica

Workshop, Sesiunea I
11:30-12:00 Calitatea cărnii materie primă
Speaker: Rezervat SAGA Sănătate
12:00-12:30 AB Energy: Cogenerarea, de la biogaz la energie
Speaker: AB Energy-AB Gruppo-Italia
12:45-13:15 Cum menţinem încrederea pe lanţul de producţie şi desfacere?
Speaker: Sorin Minea – Preşedinte Romalimenta/ANGST, Florin Căpăţâna – Director Calitate Carrefour, ANPC

Workshop, Sesiunea a II-a
14:00-14:30 Softuri şi metode de analiza pentru asigurarea trasabilităţii în ferma şi fabrica
Speaker: Desislava Parusheva – Director Vânzări, Biotrend Plus-Bulgaria şi reprezentant TransArt
14:30-15:00 Analiza pieţei europene a cărnii – Previziuni
Speaker: Jean-Luc-Meriaux, , Franta-Secretar General, UECBV
15:00-15:30 ANSVSA, un partener al industriei, un apărător al sănătăţii publice!
Speaker: Vladimir Manastireanu – Vicepreşedinte ANSVSA

27 iunie
9:30-11:00 Sectoarele de CARNE şi LAPTE în urma evenimentelor anului 2013; Previziuni 2014
Speaker: Daniel Constantin – Ministru al Agriculturii, Achim Irimescu – Secretar de Stat în MADR, Vladimir Manastireanu – Vicepreşedinte ANSVSA, Bogdan Nica – Preşedinte ANPC

Workshop Secţiunea I
11:30-12:00 : Programe de parteneriat oferite fermierilor şi asociaţiilor
Speakeri: Reprezentanţi Cargill, Aaylex
12:00-12:30 Profitul de mâine asigurat prin investiţia de azi în ambalaje de ultima generatie-Sudpack Speacker: Reprezentant Sudpack
12:30-13:00 Etichetarea preparatelor din carne; controverse şi dificultăţi
Speaker: Cristian Popă; Intervenţie ANPC

Workshop Secţiunea a II – a
14:00-14:30 Adaptarea producţiei de carne la programul de finanţare 2014-2020
Speakeri: Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, Aurel Pana-Director General Adj. APIA
14:30-15:00 Soluţii de procesare cu răcire rapidă de la AB Tehnic Profesional
Speaker: Reprezentant AB Tehnic Profesional
15:00-15:30 Piaţa neagră şi evaziunea, cancerul sectorului de carne (Discuţii libere) Speackeri: Sorin Minea-Presedinte Romalimenta, Ioan Ladosi-Presedinte APCPR, ANSVSA, ANPC

You might also like More from author

Comments are closed.