DOLIU ÎN LUMEA ARTIȘTILOR DE MUZICĂ POPULARĂ. A MURIT ILEANA CIUCULETE

Artista in varsta de 59 de ani a murit pe patul de spital. Vestea a fost confirmata de catre sotul sau. 

Doliu in lumea muzicala. Cantareata Ileana Ciuculete, in varsta de  59 de ani, a incetat din viata. Moartea ar fi survenit in urma unei ciroze ce a rezultat dintr-o hepatita de tip C. Artista era internata de trei zile intr-un spital. Motivul il reprezenta o raceala crunta. Medicii nu se asteptau ca Ileana Ciuculete sa-si gaseasca sfarsitul atat de repede.

A cântat de la 14 ani la orchestra de muzică populară ”Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei postate pe pagina de Facebook oficială a artistei. Este absolventă a Liceului de Matematică-Fizică ”Traian” din Drobeta Turnu Severin.

A fost prim-solistă la ansamblurile ”Danubius” din Drobeta Turnu Severin, ”Nicolae Bălcescu” din Craiova și ”Călușul” din Scornicești, dar a și colaborat cu alte ansambluri artistice din țară în turnee și spectacole.

Activitatea sa discografică însumează 30 de albume și peste 400 de melodii proprii. De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în țară cu trei discuri de aur și cu un disc de platină, iar în Serbia cu un disc de aur.

You might also like More from author

Comments are closed.